Kyrkornas söktjänst

Kyrkornas söktjänst

Om Kyrksajten

KartaKyrksajten är en informationsportal med ca 3800 församlingar varav 39 samfund, ett stort branschregister, organisationer och skolor, web-tv, tidningar samt mycket mer.
Den 15 augusti 2005 slog vi upp portarna och har sedan dess sett en stabil ökning av besökare. Vi marknadsför oss regelbundet i kristen media som TV, radio & tidning.

Vår ambition är att täcka in ett brett spektra av områden som är av intresse för Sveriges kristna, både gamla och unga. Kyrksajten vill erbjuda så mycket mer än enbart adresser till Sveriges samtliga församlingar. Här ska den som funderar på att gå bibelskola kunna få en överblick över de tillgängliga alternativen, musikfantasten kunna lyssna på kristen webradio, semesterfiraren hitta "sin" resa osv. Samtidigt kan man också se mötesprogrammet i sin lokala församling eller på orten som man tillfälligt besöker. I vårt Branschregister har vi flera tusen företag som annonserar specifikt för att kunna vara kyrkan/församlingen till hjälp.

Därför tror vi att det är fler som har intresse av att regelbundet besöka Kyrksajten, vilket gör det mer intressant både för församlingar och företag att finnas med och synas på Kyrksajten.

Våra säljkontor finns i Småland & Skåne. Huvudkontor och administration finns i Arlandastad.

Carl-Johan Claesson, VD

 

Här ser du ett axplock av de kunder som valt Kyrksajten.
Klicka på länkarna:

Följ oss på

Kyrksajten är ett redskap för att enkelt hitta kyrka/kyrkor (ex frikyrkor eller samfund), kristna organisationer, kristna företag eller andra leverantörer. Vi har också en offerttjänst, för att du snabbt och lätt ska kunna få ett kostnadsförslag på en tjänst eller produkt som du behöver.


Kyrkinfo Älmhult AB, Box 934, SE-195 05 Arlandastad
Phone: +46 (0)8-591 122 00, E-mail:info@kyrksajten.se