Kyrkornas söktjänst

Kyrkornas söktjänst

Hjälpmedel och resurser för kyrkor och församingar

E-sword
E-sword är ett Bibel-program som tillhandahåller en mängd olika översättningar på en mängd olika språk. Där ibland svenska. Dessutom finns det många olika uppslagsverk, kartor och studieböcker som tillval. Det mesta är gratis, men man kan också köpa till flera olika tillägg.
http://www.e-sword.net/

Biblegateway
Biblegateway är en "Bibel-sajt" som har en mängd olika översättningar av Biblar där man kan söka bibelversar på olika språk. Det finns också en del bibelöversättnigar som ljudfiler att lyssna till.
http://www.biblegateway.com/

Easislides
Easislides är ett program för att visa lovsånger via en videoprojektor/-monitor. I programmet finns ett stort urval av lovsånger, men de är dessvärre uteslutande på andra språk än svenska. Man får helt enkelt själv mata in alla texter själv. Det finns också möjlighet att visa Bibeln via programmet och det finns både på svenska och andra språk.
http://www.easislides.com/

Skicka gärna fler tips och idéer. Fyll iformuläret nedan:

Följ oss på

Kyrksajten är ett redskap för att enkelt hitta kyrka/kyrkor (ex frikyrkor eller samfund), kristna organisationer, kristna företag eller andra leverantörer. Vi har också en offerttjänst, för att du snabbt och lätt ska kunna få ett kostnadsförslag på en tjänst eller produkt som du behöver.


Kyrkinfo Älmhult AB, Box 934, SE-195 05 Arlandastad
Phone: +46 (0)8-591 122 00, E-mail:info@kyrksajten.se