Så funkar det för dig som medlem!

För dig som vill vara medlem är kyrksajten gratis!

Vi vill att kyrksajten skall vara en plats som du kan vända dig till för att hitta just det du vill ha och få den bästa servicen/produkten som du efterfrågar.

Vi vill att du som jobbar eller är volontär inom kyrkan skall slippa lägga kraft och energi på att leta runt efter det du behöver. Därför samlar vi leverantörer och er under ett och samma tak – kyrksajten.

När vi letar efter en leverantör/distributör av en vara eller tjänst söker vi oftast hos våra vänner eller företag som kan ge oss rekommendationer utifrån erfarenhet.

Därför samlar vi företag som har ett förtroende och fått en rekommendation av dig inom kyrkan.

Kyrksajten är bl.a ett forum där direktkontakt mellan dig som anställd/volontär inom kyrkan och företag/leverantörer kan ske. Det sker genom att du gör en offertförfrågan eller söker på det du är intresserad av att hitta.

Du får riktade erbjudanden från leverantörer utifrån det du skrivit i din profil vad du är intresserad av att hitta på Kyrksajten.

Copyright © 2017 Leads To You AB. All rights reserved. Box 934, 195 05 Arlandastad. | Phone: +46 (0)8-591 122 00. | Org. nr: 556682-5443

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account