”En allkristen resurs som förmedlar kontakter och idéer till kristenheten.”

Vi arbetar i dagsläget med fyra kategorier och tillhandahåller följande tjänster:

Kyrkor & församlingar
Hitta Sveriges samtliga kyrkor/församlingar från alla samfund.
– Vi vill hjälpa kyrkan att nå ut till en bredare ”publik” som ett komplement till sin befintliga marknadsföring.
– Vi vill göra det enkelt att hitta en kyrka/församling oavsett om det gäller att söka på specifik ort eller kanske efter ett visst samfund.

Kristna företag & organisationer
Vi har samlat kristna organisationer, företag och entreprenörer ”under ett tak”.
– För en kyrka/församling kan det ibland vara nödvändigt att använda sig av en ”kristen” leverantör, som har rätt förståelse för kristen livsstil och kultur och därmed har lättare att vara behjälplig i specifika situationer.
– Här kan man också som privatperson söka efter t.ex. en kristen skola eller en kristen camping o.s.v. på ett mer överskådligt sätt.
– Vi vill också genom Kyrksajten vara en resurs för kristna företagare och entreprenörer, så att man lätt hittar likasinnade där man kan vara till hjälp för varandra.

Företag – branschordning
Leverantörer med referenser inom kyrkan och/eller produkter som är anpassade för kyrkan.
– Kyrksajten vill hjälpa leverantörer att synas mot kyrkan och på så sätt ta vara på sina referenser och kunskaper inom kyrkan.
– Här kan kyrkan på ett överskådligt sätt hitta leverantörer av en vara eller tjänst och få hjälp med att spara på utgifterna genom att jämföra vad företagen har att erbjuda.

Bokningsguiden
Artister och talare inom kyrkans värld.
– Vi vill göra det lätt att hitta artister och talare som står för den s.k. klassiska trosbekännelsen. Bokningsguiden hjälper kyrkan att spara pengar genom att slippa använda managers o.s.v.
– Vi visar också bredden på utbudet av kristna artister och talare.
– Vi hjälper talare och artister att lättare komma in i nya sammanhang. På det sättet hjälper vi också till att minska samfundsgränserna.

Copyright © 2017 Leads To You AB. All rights reserved. Box 934, 195 05 Arlandastad. | Phone: +46 (0)8-591 122 00. | Org. nr: 556682-5443

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account